Viata Mitropolitului Antonie – Omul care l-a vazut pe Dumnezeu PDF

Coperta Carte Viata Mitropolitului Antonie - Omul care l-a vazut pe Dumnezeu

Iti doresti sa citesti cartea Viata Mitropolitului Antonie – Omul care l-a vazut pe Dumnezeu publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Viata Mitropolitului Antonie – Omul care l-a vazut pe Dumnezeu chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Viata Mitropolitului Antonie – Omul care l-a vazut pe Dumnezeu

Mitropolitul Antonie a lasat nestearsa in inima celor ce l-au cunoscut pilda unui propovaduitor si adevarat traitor al Evangheliei, cu darul de a face sa rasune viu cuvantul mantuirii. Pastor de suflete, el aducea Vestea cea buna in inima celor care il ascultau, insufletind dorul de viata cea adevarata si ravna pentru mantuire. Vladica stia sa?l asculte pe om, sa ajunga in adancurile cele mai tainice ale sufletului celui cu care vorbea. Era un om de o simplitate uimitoare, care avea harul de a te face sa te simti iubit, asumat si niciodata judecat in vreun fel. Dar lucrul cel mai important era ca se ruga pentru tine, se ruga cu tine si, langa el, invatai cum sa te rogi „in Duh si in adevar”. S?ar putea chiar spune ca era el insusi o adevarata scoala a rugaciunii. Fie ca multele seminte pe care le?a sadit cu atata dragoste parinteasca in inimile oamenilor sa rodeasca si sa se inmulteasca din plin!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.