Viata lui Chateaubriand PDF

Coperta Carte Viata lui Chateaubriand

Iti doresti sa citesti cartea Viata lui Chateaubriand publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Viata lui Chateaubriand chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Viata lui Chateaubriand

Viata lui Chateaubriand, una dintre capodo­perele sale, constituie o sinteza a evenimentelor literare, politice si sentimentale in care a fost implicat ilustrul precursor al romantismului. Sint prezentate pe rind ambitiile si realizarile lui Chateaubriand, care s-a aratat unul dintre criticii cei mai inversunati ai Imperiului, numarindu-se astfel printre oamenii marcanti ai epocii sale. De aseme­nea, nu lipsesc amanuntele picante ale numeroa­selor aventuri pasionale ale scriitorului. Intregul talent literar al lui Andre Maurois reuseste sa contureze portretul unei personalitati complexe, bogate, supuse nesigurantei si dorintei de cunoastere. Aceasta biografie a unui suflet sfisiat de contradictii il va fascina cu certitudine pe cititor….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.