Viata in salbaticie PDF

Coperta Carte Viata in salbaticie

Iti doresti sa citesti cartea Viata in salbaticie publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Viata in salbaticie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Viata in salbaticie

Ghidul esential pentru supravietuirea in salbaticie, de la expertul in supravietuire in conditii extreme Bear Grylls, dupa ani de experienta pe teren Ghidul ilustrat cuprinde informatii despre metode si instrumente improvizate pentru a putea face orice:- Cum sa aprinzi focul fara chibrite- Cu ce plante te poti hrani cand nu mai ai mancare- Unde poti gasi apa limpede- Cum sa te descurci pe orice fel de teren si pe orice fel de vreme, doar cu ce gasesti in natura. Vei citi despre:- Pericole si capcane ascunse pe care un profesionist stie sa le evite- Ponturile secrete ale lui Bear pentru explorarea terenului, invatate cu greu pe propria piele- Exercitii fizice care te pregatesc de la zero inainte sa pleci in expeditie- Improvizatia pe teren – tot ce poti sa faci chiar daca nu ai uneltele necesare la tine- Povesti adevarate la foc de tabara – de la soldati din Fortele Speciale si alti exploratori…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.