Viata ii dauneaza grav sanatatii! A sosit timpul schimbarii: pentru o viata noua, pentru o lume noua PDF

  Coperta Carte Viata ii dauneaza grav sanatatii! A sosit timpul schimbarii: pentru o viata noua, pentru o lume noua

  Iti doresti sa citesti cartea Viata ii dauneaza grav sanatatii! A sosit timpul schimbarii: pentru o viata noua, pentru o lume noua scrisa de Victor si publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Viata ii dauneaza grav sanatatii! A sosit timpul schimbarii: pentru o viata noua, pentru o lume noua chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Viata ii dauneaza grav sanatatii! A sosit timpul schimbarii: pentru o viata noua, pentru o lume noua

  „Cartea de fata este rezultatul unor cautari, a unor cautari interioare si exterioare deopotriva, pentru a gasi calea. Care cale? Calea mea! Calea liber aleasa, constient si responsabil, de catre fiecare fiinta, pentru a ajunge la destinatia dorita. Care destinatie? Destinatia mea o gasesti in paginile cartii, insa destinatia ta numai TU o stii. Raspunsul se afla in sufletul tau. Gaseste-l… Acum… Volumul pe care il tii in maini nu necesita a fi citit in stilul traditional, cap – coada, ci poate fi citit si invers, coada – cap. Pot fi lecturate numai anumite capitole sau toate, dar aleatoriu. Nu are importanta! Nu are importanta, deoarece exista o legatura intre teme, precum exista intre membrele ce alcatuiesc corpul, toate subiectele sunt aspecte diferite ale aceluiasi mister: Viata. Un singur lucru conteaza – sa-ti foloseasca!“ – Victor…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Viata ii dauneaza grav sanatatii! A sosit timpul schimbarii: pentru o viata noua, pentru o lume noua este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.