Viata continua in lumea de dincolo PDF

Coperta Carte Viata continua in lumea de dincolo

Iti doresti sa citesti cartea Viata continua in lumea de dincolo publicata de editura Ganesha? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Viata continua in lumea de dincolo chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Viata continua in lumea de dincolo

O carte despre multe elemente ce tin de propria noastra poveste in timp si spatiu, indemnandu-ne sa meditam si sa ne autoexaminam, realizand ca viata continua, plina de speranta si efort, progres si realizari in fiecare sector al vietii cosmice, cu respectarea legilor divine. Reincarnarea ramane o problema controversata care con- tinua sa faca sa curga inca multa cerneala. Solutia ar rezida in raporturile analogice si, in principal, in legea ciclicitatii. Exista, de exemplu, o analogie intre comportamentul planetelor si cel al globulelor sanguine, si acest exemplu poate fi raportat la orice seva vegetala; pot fi date astfel nenumarate exemple de fenomene ciclice, a caror sinteza este: un ciclu se inchide dupa ce a raspandit viata prin ascensiunea si caderea sa intre doua nivele de densitati diferite. Tot ce este materie va deveni spirit. Aceasta viata de dupa moarte poate fi mai lunga sau mai scurta, dar este finita ca durata, deci, la un moment dat, expi- rand timpul necesar de sedere in planurile subtile ale manifes- tarii, omul trebuie sa se reincarneze. Aceasta se va petrece pe Pamant sau pe o alta planeta. Doctor Papus spune ca: „”Inainte de a reveni pe Pamant, sau pe o alta planeta, orice spirit vede incercarile pe care le va avea de trecut si nu se reincarneaza decat dupa ce le-a acceptat in mod constient””….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.