Viata amoroasa a imparatilor romani PDF

Coperta Carte Viata amoroasa a imparatilor romani

Iti doresti sa citesti cartea Viata amoroasa a imparatilor romani publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Viata amoroasa a imparatilor romani chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Viata amoroasa a imparatilor romani

Editura Corint va prezinta captivanta serie Viata amoroasa, destinata pasionatilor de istorie care doresc sa afle mai multe despre personalitatile liderilor politici. Oamenii au fost dintotdeauna captivati de viata amoroasa a celor care ii conduc – imparati, regi sau dictatori. De-a lungul secolelor, casatoriile, adulterele si divorturile acestora au avut imense implicatii politice. Infidelitatile au zamislit cabale si conspiratii. Divorturile regale au starnit revolte serioase, iar amantele capetelor incoronate au fost adesea sprijinite de partidele politice sau de puterile straine, care cautau sa-si extinda influenta pana in asternuturile palatelor. Autorul insista asupra faptului ca unii dintre imparatii romani s-au abandonat placerilor – la banchete, la terme, in temple, in timpul luptelor in arena. Cateva exemple ilustreaza aceasta afirmatie: Tiberiu s-a retras pe Insula Capri, unde s-a inconjurat de tineri care se prostituau Caligula a avut o relatie incestuoasa cu sora lui Nero a nutrit o pasiune vinovata pentru mama sa Elagabalus a dorit sa fie adorat ca zeu, dar a dus o viata desfranata si a sfarsit ucis cu bestialitate de propriii soldati….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.