Venus ia foc, Marte e de gheata. Echilibrul hormonal – secretul vietii, al iubirii si al energiei PDF

Coperta Carte Venus ia foc, Marte e de gheata. Echilibrul hormonal - secretul vietii, al iubirii si al energiei

Iti doresti sa citesti cartea Venus ia foc, Marte e de gheata. Echilibrul hormonal – secretul vietii, al iubirii si al energiei publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Venus ia foc, Marte e de gheata. Echilibrul hormonal – secretul vietii, al iubirii si al energiei de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Venus ia foc, Marte e de gheata. Echilibrul hormonal – secretul vietii, al iubirii si al energiei

Aceasta carte face parte din colectia Zodiac a editurii Vremea. Inca o data, John Gray isi foloseste perspicacitatea caracteristica in ceea ce priveste dinamica relatiilor pentru a-i ajuta pe martieni si pe venusiene nu numai sa inteleaga si sa-si accepte diferentele, dar si sa-si sporeasca dragostea si buna intelegere, pe masura ce isi imbunatatesc calitatea vietii. Descoperiri stiintifice recente, extrem de interesante, au dovedit ca diferentele dintre sexe si felul cum interactioneaza ele pot fi explicate prin compozitia biochimica si prin intermediul… hormonilor. Autorul va ofera cateva sfaturi simple si cunostinte practice de care aveti nevoie pentru a va asigura un flux constant de hormoni ai bunei dispozitii pentru voi si partenerii vostri. Venus ia foc, Marte e de gheata se dovedeste a fi un deschizator de drumuri prin faptul ca dezvaluie:- Metodele unice prin care fiecare gen poate face fata stresului.- Cum hormonii stresului ne afecteaza sanatatea si ne ingreuneaza felul in care relationam unii cu altii.- Importanta rolului super-alimentelor si a unei bune nutritii pentru a obtine hormonii benefici organismului.- De ce menopauza si andropauza nu ar trebui sa fie o sursa de stres, asa cum se intampla in prezent.- Care este legatura intrinseca dintre reglarea zaharului din sange si echilibrul hormonal.- Modalitatea prin care echilibrul hormonal nu numai ca va va imbunatati relatiile, dar va va oferi puterea si energia de a face fata schimbarilor aduse de stilul de viata modern. In Venus ia foc, Marte e de gheata, John Gray ne arata care sunt elementele esentiale pentru a obtine starea de bine, dar si fericirea, pasiunea durabila, dezvaluindu-ne cheia sanatatii si a vitalitatii….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.