Vederea pacatelor noastre.Talcuire la rugaciunea Sfantului Efrem Sirul PDF

Coperta Carte Vederea pacatelor noastre.Talcuire la rugaciunea Sfantului Efrem Sirul

Iti doresti sa citesti cartea Vederea pacatelor noastre.Talcuire la rugaciunea Sfantului Efrem Sirul publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vederea pacatelor noastre.Talcuire la rugaciunea Sfantului Efrem Sirul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Vederea pacatelor noastre.Talcuire la rugaciunea Sfantului Efrem Sirul

„Daca omul nu se va indrepta catre pocainta si nici nu va lua aminte la pacatele sale, nici ca se va mantui vreodata de ele. Neluand aminte la propriile pacate, el va vedea doar pe cele straine si le va osandi, pentru a mari prin aceasta inca si mai mult starea lui de pacat si spre a fi osandit de Dumnezeu fara mila, pentru ca el insusi nu a aratat mila (vezi Iac. 2, 13).Concluzia e urmatoarea: Ia aminte la pacatele tale si ti va pieri pofta sa mai privesti la cele straine ! Osandeste te pe tine si vei inceta sa mai osandesti pe altii ! Vezi ce fel de iad te asteapta, si atunci nu te vei mai gandi inainte de vreme sa trimiti pe altii in el prin osandirea cea plina de rautate ! “ – Arhim. Serafim Alexiev…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.