Vartejul pasiunilor PDF

  Coperta Carte Vartejul pasiunilor

  Iti doresti sa citesti cartea Vartejul pasiunilor scrisa de Victoria Holt si publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vartejul pasiunilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Vartejul pasiunilor

  Daca doriti sa cititi un roman de dragoste, agrementat cu mult suspans, veti incerca o satisfactie deplina citind aceasta carte a celebrei autoare Victoria Holt. Mai mult ca sigur, veti dori ca romanul sa nu se termine. Doua surori, Pippa si Francine, desi orfane, nu raman in voia sortii. Ele au sansa sa cunoasca niste straini nobili, in trecere prin tara lor. In mod surprinzator, Francine ii fura inima baronului Rudolph, mostenitorul tronului regatului Bruxenstein, cu care se marita, avand impreuna un baietel. Dupa cinci ani de la casatoria lor, Pippa afla din ziare ca cei doi au fost asasinati. Din acest moment, ea se lanseaza in cautarea nepotului sau si a autorilor acestor crime oribile. Intre timp, in viata ei apare Conrad, in fapt baronul Sigmund, succesor la tronul regatului. O mare pasiune se naste intre cei doi, dar Pippa nu vrea sa accepte niciun compromis. Prinsa intr-un vartej de intrigi si conspiratii, ea ajunge sa fie chinuita de o teribila banuiala……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Vartejul pasiunilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.