Varstele jocului. Strada Cetatii PDF

Coperta Carte Varstele jocului. Strada Cetatii

Iti doresti sa citesti cartea Varstele jocului. Strada Cetatii publicata de editura Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Varstele jocului. Strada Cetatii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Varstele jocului. Strada Cetatii

Varstele jocului. Strada Cetatii este o imersiune high fidelity in datele si atmosfera unei epoci si incercarea de portretizare a confluentei dintre cinci mentalitati: ardeleneasca, olteneasca, saseasca, regateana, vest-germana, patru generatii: strabunici, bunici, parinti, copil – prezente sincronic, in acelasi moment temporal, trei istorii: romaneasca, saseasca, germana, doua culturi: a romanilor si a sasilor transilvaneni si a unui prezent continuu: mijlocul anilor ’70, avand ca punct terminus moartea dictatorului chinez, Mao Zedong. Intr-un burg transilvan multietnic, in casa bunicilor – impregnata de miresmele unor madlene viitoare ? un soim al patriei deprinde regulile unui joc complicat… Ale unui joc care este existenta insasi. Roman „nemtesc”, admirabil scris si orchestrat, Strada Cetatii aduna povestile de viata ale unei familii prinse intre iluziile destinderii ceausiste si mirajul Germaniei Federale si impune, cu siguranta, un prozator de varf (chiar daca aflat abia la prima carte)….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.