Vantul prin salcii PDF

Coperta Carte Vantul prin salcii

Iti doresti sa citesti cartea Vantul prin salcii publicata de editura Gramar? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vantul prin salcii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Vantul prin salcii

„Pentru ca venise vremea curateniei de primavara, Sobolul muncise din greu toata dimineata. Mai intai maturase, dupa care stersese praful; apoi se urcase pe scari, pe praguri si pe scaune, spoind totul cu var. Si tot asa, pana ce ajunse sa aiba gatul si ochii plini de praf, blana sa neagra sa fie varstata cu dungi de var, spatele sa-l doara, iar bratele sa-i amorteasca de oboseala. Primavara isi facea simtita prezenta vesela pe cer, in pamantul de sub picioarele sale si de peste tot in jur, patrunzand chiar si in casuta lui intunecata si modesta cu aerul ei de multumire divina si de dor.“…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.