Vantul prin gaura cheii PDF

Coperta Carte Vantul prin gaura cheii

Iti doresti sa citesti cartea Vantul prin gaura cheii publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Vantul prin gaura cheii de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Vantul prin gaura cheii

Vantul prin gaura cheii este o punte perfecta intre romanele patru si cinci din seria TURNUL INTUNECAT, o poveste despre pistolarul tanar si pistolarul batran. Roland Deschain si tovarasii lui pleaca din Orasul de Smarald, dar sunt opriti de o furtuna periculoasa. La adapost, Roland are timp sa le povesteasca despre zilele lui de tinerete, cand a fost trimis de tatal lui sa cerceteze cazul unui metamorf criminal in oraselul Debaria. Acolo il ia in grija pe Bill Streeter, un baietel curajos, dar foarte speriat, singurul martor in viata al faradelegilor creaturii. Ca sa-l linisteasca, Roland ii spune povestea „”Vantul prin gaura cheii””, pe care el insusi a ascultat-o de nenumarate ori de la mama lui. O poveste in poveste – asa se construieste intregul roman, imbogatind, astfel, mitologia si lumea fascinanta a Turnului Intunecat.””Un puzzle care se asaza la pas alert, cuprinzand aventurile unui pistolar tanar, varcolaci si o naratiune convingatoare.”” – Shortlist…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.