Vantul din luna PDF

Coperta Carte Vantul din luna

Iti doresti sa citesti cartea Vantul din luna publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vantul din luna chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Vantul din luna

„”Incantatoarea fantezie a lui Eric Linklater trebuie pusa alaturi de Alice in Tara Minunilor, de Cartea junglei si de Vantul prin salcii, cu care imparte aceeasi atmosfera magica.””- Saturday Review Roman distins cu Medalia Carnegie (1944), cea mai importanta distinctie britanica a literaturii pentru copii si adolescenti si unul dintre cele mai prestigioase premii literare din lume Inainte de a pleca la razboi, maiorul Palfrey isi sfatuieste fetele, pe Dinah si pe Dorinda, sa se poarte frumos in lipsa lui. Dar cele doua surori nu sunt deloc convinse ca pot face asta. Exista o probabilitate foarte mare sa nu fim cuminti, oricat de mult ne-am stradui sa fim, recunoaste Dinah. Prin urmare, cele doua nazdravane ajung sa convinga un judecator ca deciziile trebuie schimbate la fel de des ca sosetele, sa puna la cale o evadare de la zoo si – in compania unei pume aurii si a unui soim argintiu – sa porneasca la drum, sa-si salveze tatal din mainile tiranului care a pus stapanire pe Bombardia….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.