Vanda povesteste PDF

  Coperta Carte Vanda povesteste

  Iti doresti sa citesti cartea Vanda povesteste scrisa de Tatiana Margescu si publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vanda povesteste chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Vanda povesteste

  „Aveam o datorie morala fata de fosta mea prietena din copilarie, «Vanda». Initial, trebuia sa fie o carte, dar a ajuns o povestire mai lunga. Mi-am dat seama ca am atatea foi scrise de mana (aproape ilizibil), adnotari ale Vandei care nu se legau, foi scrise la masina, patate, din vechi «oracole» scolaresti… M-a cuprins teama justificata de varsta, de pandemie, ca nu vor vedea niciodata tiparul. Vanda: „Am asternut pe hartie, in ultimii ani, amintirile din copilaria mea, cea fara de griji. Ele se termina in anul mortii tatalui meu adoptiv. Cam razlete, scrise de mana, de masina, poate iti vor fi de folos. Daca o sa scrii despre mine, te rog, schimba-mi numele si fosta adresa a parintilor. Nu vreau sa fiu recunoscuta”. De la aceasta scurta vizita, n-am mai avut vesti de la V.” Tatiana Margescu…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Vanda povesteste este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.