Vanatorul de papadii PDF

  Coperta Carte Vanatorul de papadii

  Iti doresti sa citesti cartea Vanatorul de papadii scrisa de Vesna Aleksic si publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vanatorul de papadii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Vanatorul de papadii

  Masa are 7 ani si nu-i este teama de nimic – nici de intuneric, nici de soareci, nici de serpi. Ea are o singura spaima pe care n-o poate impartasi cu nimeni – nici macar cu mama sa. Ii este teama ca-l va uita pe tatal ei, cel care a invatat-o sa vaneze papadii – mici replici ale soarelui risipite prin iarba. Alaturi de prietenul ei, Janko, Masa face ceea ce face orice copil: creste. Si invata ca dragostea si prietenia te ajuta sa-ti invingi spaimele. Vanatorul de papadii este un roman despre crestere, tratarea temerilor si cunoasterea lumii adultilor….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Vanatorul de papadii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.