Valea Morilor PDF

Coperta Carte Valea Morilor

Iti doresti sa citesti cartea Valea Morilor publicata de editura Cartemma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Valea Morilor de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Valea Morilor

In Valea Morilor locuiau candva barbati, femei si copii asemeni noua, tuturor oamenilor. Asta, pana cand intr-o zi, in acel loc au aparut Masinile Perfecte. In Valea Morilor, datorita Masinilor Perfecte, totul a devenit Perfect. Era indeajuns sa apesi un buton ca sa poti trai un moment Perfect, sa mananci un desert Perfect, sa ai un prieten Perfect… Si-atunci, ce rost mai avea sa ceri stelelor cazatoare sa-ti implineasca dorintele? Incet-incetisor, asa, pe nesimtite, locuitorii Vaii Morilor au incetat sa mai viseze….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.