Vaduve PDF

Coperta Carte Vaduve

Iti doresti sa citesti cartea Vaduve publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vaduve chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Vaduve

Un thriller exceptional de la regina romanului politist. Ecranizare la Hollywood Lansarea filmului in Romania – 23 noiembrie 2018. Regia: Steve Mc Queen (regizorul de la 12 ani de sclavie) Distributie: Colin Farrell , Liam Neeson , Michelle Rodriguez, Viola Davis. Un jaf asupra unei autospeciale blindate pentru transport de valori esueaza lamentabil si trei femei raman vaduve. Cand Dolly Rawlins descopera planurile sotului sau pentru jaful ratat, o idee prinde contur in mintea ei…AR PUTEA EA SI CELELALTE SOTII SA TERMINE TREABA PE CARE SOTII LOR AU INCEPUT-O?Pe masura ce femeile pun la cale jaful, devine clar ca altcineva trebuie sa fi fost implicat. Dar numai trei cadavre au fost gasite la locul faptei. CINE A FOST CEL DE-AL PATRULEA BARBAT? SI UNDE ESTE ACUM?Un roman tipic pentru Lynda La Plante, Vaduve este o carte pur si simplu uimitoare.””Nu e nimeni ca Dolly Rawlins. De citit neaparat. – Northern Crime””O carte de o rara autenticitate.”” – Sunday Telegraph””Plina de rasturnari de situatie.”” – Independent on Sunday…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.