Vaduva de safir PDF

Coperta Carte Vaduva de safir

Iti doresti sa citesti cartea Vaduva de safir publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Vaduva de safir de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Vaduva de safir

De la autoarea bestsellerurilor Sotia plantatorului de ceai si Fiica negustorului de matase. Ceylon, 1935. Louisa Reeve, fiica unui negustor de bijuterii britanic, si sotul ei, Elliot, un afacerist sarmant si aventuros, par sa fie cuplul perfect. Doar ca le lipseste ceea ce isi doresc, de fapt, cel mai mult: un copil. Louisa e din ce in ce mai deprimata, Elliot devine tot mai absent, petrecand tot mai mult timp pe plantatia de scortisoara din apropiere. Apoi el moare in mod misterios, iar ea e singura preocupata de aflarea adevarului. Asa ca merge la plantatie si este fermecata peste puterea ei de intelegere de dealurile nesfarsite si parfumate. Insa nimic nu e ceea ce pare, iar pe Louisa o asteapta vesti care-i vor schimba viata.””Totul, de la peisaje la mirosuri si atmosfera, este minunat redat. Dinah Jefferies este desavarsita aici.””- Lucinda Riley…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.