Urmasii de sange si os. Vol. 1 din trilogia ‘Zestrea Orishei’ PDF

Coperta Carte Urmasii de sange si os. Vol. 1 din trilogia 'Zestrea Orishei'

Iti doresti sa citesti cartea Urmasii de sange si os. Vol. 1 din trilogia ‘Zestrea Orishei’ publicata de editura Epica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Urmasii de sange si os. Vol. 1 din trilogia ‘Zestrea Orishei’ chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Urmasii de sange si os. Vol. 1 din trilogia ‘Zestrea Orishei’

Zelie Adebola isi mai aminteste de vremea cand pamantul Orishei vibra de magie. Arzatorii aprindeau flacari. Mareicii chemau valurile, iar mama Secerator a lui Zelie chema sufletele mortilor. Dar totul s-a schimbat odata ce magia a disparut. La ordinele unui rege nemilos, majii au fost vanati si ucisi, lasandu-i pe Zelie fara mama si pe poporul ei fara speranta. Acum Zelie are o sansa sa aduca inapoi magia si sa riposteze la prigoana regelui. Cu ajutorul unei printese fugare, Zelie trebuie sa dejoace si sa scape de urmarirea printului mostenitor, care este pornit sa starpeasca magia pentru totdeauna. Primejdia ameninta la tot pasul in Orisha, unde leopanarii de zapada dau tarcoale dupa prada si spirite razbunatoare pandesc ascunse in ape. Totusi, cea mai mare primejdie poate fi Zelie insasi, care se lupta sa-si controleze puterile nou-dobandite – si sentimentele din ce in ce mai adanci pentru un dusman.””Abil politic si extraordinar de bogat imaginativ, acesta este un fenomen in devenire, literalmente.””Entertainment Weekly””Debutul exuberant al lui Adeyemi ii proiecteaza pe cititori in mijlocul unei lumi compacte, intense, pline de intrigi politice, magie invocativa si violenta brutala. Cu o desfasurare cinematografica, narata din puncte de vedere alternative, cu actiune artistic coregrafiata, lectura zboara spre finalul in suspans, care cu siguranta ii va face pe cititori sa astepte nerabdatori continuarea.”” Booklist””Plina de actiune relatata in secvente cinematografice si de creaturi demne de Razboiul Stelelor, (cartea) asalteaza granitele imaginatiei. Si deopotriva chestioneaza constiinta. Razboiul brutal descris de Adeyemi intre kosidanii nobili, cu piele mai deschisa la culoare, si majii inrobiti, cu piele neagra, pune intrebari provocatoare despre rase, clase si autoritate, ridicand ca avertisment o oglinda in fata societatii noastre abrupt divizate.”” The New York Times””Impresionant, captivant si natural – Adeyemi este un talent demn de urmarit. Exceptional.”” Kirku…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.