Unora le plac scotienii PDF

  Coperta Carte Unora le plac scotienii

  Iti doresti sa citesti cartea Unora le plac scotienii scrisa de Suzanne Enoch si publicata de editura Lira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Unora le plac scotienii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Unora le plac scotienii

  Cand o fatuca nebuna, imbracata barbateste, trage spre el, Munro MacLawry – Ursul – nu se poate hotari ce il impresioneaza mai mult: modul cum tinteste sau curbele ademenitoare ce se intrezaresc pe sub haine. Catriona MacColl a fugit din Londra in Scotia cu sora ei vitrega pentru a scapa de o casatorie nedorita si nu este dornica sa aiba de-a face cu Munro – sau cu orice alt barbat. Dar el nu o poate abandona pe aceasta pisica salbatica fascinanta, cu parul ca o vapaie si limba ascutita – nu cand descopera cat de bine se potriveste in bratele lui. Munro si-a castigat cu varf si indesat renumele: e un scotian plin de muschi, un munte de om cu un zambet poznas si un sir de femei satisfacute in urma lui. Mancarea, paturile, lumanarile si multe alte lucruri necesare supravietuirii pe timp de iarna intr-o manastire abandonata pe jumatate daramata reprezinta un dar neasteptat din partea lui Munro pentru Catriona -, dar si o complicatie la fel de surprinzatoare. Clanul MacDonald are planuri pentru ea – si sigur acestea nu includ si ca ea sa se indragosteasca de un membru al clanului MacLawry. Insa Munro este primul barbat care o face sa se simta ca o adevarata femeie – si poate fi unica ei sansa la o viata cum abia daca a indraznit sa viseze vreodata….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Unora le plac scotienii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.