Un Stradivarius de la Goebbels PDF

  Coperta Carte Un Stradivarius de la Goebbels

  Iti doresti sa citesti cartea Un Stradivarius de la Goebbels scrisa de Yoann Iacono si publicata de editura Publisol? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Un Stradivarius de la Goebbels chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Un Stradivarius de la Goebbels

  Pentru primul sau roman, Yoann Iacono ne invita sa descoperim destinul incredibil al lui Nejiko Suwa, o talentata violonista japoneza, care, sub pana autorului, devine un personaj de roman. O vioara presupusa a fi opera lui Stradivarius, dar, de fapt, iesita din mana lui Guarneri, alt lutier celebru, ii este oferita tinerei muziciene Nejiko Suwa de catre Joseph Goebbels, in 1943, pentru a pecetlui apropierea dintre Germania nazista si Imperiul Japoniei. Insa, intrucat face parte din bunurile confi scate evreilor in timpul razboiului, acest dar este, pe de alta parte, simbolul suferintei poporului evreu. Lui Nejiko Suwa ii va fi, intr-adevar, greu sa imblanzeasca acest instrument de-a lungul carierei sale, vioara comportandu-se de parca ar avea un suflet si o personalitate proprii, imprumutate de la cel care a cantat la ea anterior. Naratorul, el insusi muzician, urmeaza destinul acestei viori si reface, treptat, toate pistele descoperite de autor de-a lungul mai multor ani de investigatii. De la Paris pana in Japonia, trecand prin Germania si Statele Unite, cititorul calca pe urmele acestei violoniste atat de talentate, care insufl eteste cu arta sa cocktailuri, receptii si sali de concerte, presarand note muzicale in inima ororilor razboiului. „ Iacono ne aminteste subtil, prin intermediul unei captivante intrigi romantice si istorice, ca groaza nu poate da nastere armoniei, de vreme ce un stigmat cu totul aparte marcheaza instrumentul lui Nejiko Suwa. ” ( Le Courier, Geneva ) „ Iacono reuseste ceea ce stiu sa faca marii romancieri: sa plece de la realitate pentru a o transforma in fi ctiune si sa dea glas unor personaje intense si atragatoare. Fie ca va place istoria, muzica sau, pur si simplu, romanele captivante, bine scrise, originale si provocatoare, volumul Un Stradivarius de la Goebbels va fi o incantare. Nu-l ratati.” ( Ernestmag.fr ) Nascut la 30 decembrie 1980, la Bordeaux, Yoann IACONO este absolvent al Institutului de Studii Politice din Toulouse si al Institutului National de Studii Teritoriale din Strasbourg. Inalt functionar public si consilier politic, a lucrat pentru mai multi dintre fostii titulari ai unor ministere din Franta….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Un Stradivarius de la Goebbels este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.