Un roman intr-o gara mica PDF

Coperta Carte Un roman intr-o gara mica

Iti doresti sa citesti cartea Un roman intr-o gara mica publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Un roman intr-o gara mica chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Un roman intr-o gara mica

Un pilot zboara opt sute de kilometri, pe timp de noapte, riscindu-si viata, pentru a-l „”rapi”” pe fratele sau din Romania ajunsa in miinile comunistilor. Mama lor, fosta baroneasa, imobilizata in scaunul cu rotile in urma unui accident, ramine sa-si sfirseasca zilele in singuratate dupa plecarea celor doi fii ai sai dupa ce averea ii este confiscata. Galaga, fostul paznic de noapte al satului, nu-si poate sterge din minte o intimplare de demult, cind un dulau urias, ca o naluca alba, l-a atacat si i-a sfisiat pulpa. A reusit sa se salveze dupa ce l-a ranit la gura cu cosorul, dar are mereu in fata ochilor chipul lui Ilie, care dupa noaptea aceea a aparut cu obrazul taiat parca de cosor. Dupa ce cade pe peronul garii din Viena, Peter Halmer pare sa-si fi pierdut memoria. Ajuns la spital, ii trezeste interesul lui Freud, pentru ca, desi nu stie cum il cheama si de unde vine, vorbeste perfect mai multe limbi. Peter dispare insa dupa ce bea cu doi barbati care sustin ca ii sint frati, lasindu-i medicului sau o scrisoare care il va zgudui. Rurale, urbane sau supranaturale, aceste povestiri, alaturi de altele, formeaza un mozaic ce readuce la viata personaje si intimplari din alte vremuri si din alte lumi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.