Un pariu riscant PDF

  Un pariu riscant - Caroline Linden

  Iti doresti sa citesti cartea Un pariu riscant scrisa de Caroline Linden? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Un pariu riscant chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Un pariu riscant PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Un pariu riscant

  Georgiana Lucas il dispretuieste pe crudul si arogantul marchiz de Westmorland inainte chiar de a afla ca acesta a castigat la masa de jocuri de noroc actul de proprietate al casei in care locuieste draga ei prietena Kitty. Georgiana, aflata in vizita la prietena ei, este convinsa ca marchizul nu se va incumeta sa parcurga tot drumul pana in Derbyshire pentru a o arunca pe drumuri pe Kitty, alaturi de intreaga familie – pana cand da cu ochii de el, in apropierea casei prietenei ei, zacand inconstient si plin de sange, dupa ce fusese talharit de cativa indivizi. Temandu-se ca prietena ei ar alege sa il lase sa moara decat sa ii ofere ajutor celui mai mare dusman al ei, Georgiana sustine, manata de impuls, ca acesta este nimeni altul decat logodnicul ei, pe care Kitty nu il intalnise niciodata. Odata intrata in acest joc, Georgiana se vede nevoita sa-l ingrijeasca pe barbatul pe care il detesta, gandindu-se ca, odata ce isi revine, il va putea forta sa plece cu promisiunea de a nu se mai intoarce vreodata. Si totusi, in mod cu totul surprinzator, barbatul care se trezeste nu isi mai aminteste nimic despre sine si nu pare sa aiba nimic in comun cu nemilosul crai la care se astepta Georgiana, si, spre groaza ei, tanara se simte tot mai vrajita de acest nou barbat care pare sa ii fi furat deopotriva mintile si inima…
   
  O poveste incantatoare despre pierdere, transformare si redescoperire. – Kirkus Reviews
   
  Caroline Linden este autoarea a 23 de carti traduse in 17 limbi. Romanele ei au fost distinse cu premii prestigioase, cum ar fi Readers’ Choice Award, Golden Leaf, Daphne du Maurier si RITA.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Un pariu riscant este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.