Un om: Klaus Klump. Masinaria lui Joseph Walser PDF

Coperta Carte Un om: Klaus Klump. Masinaria lui Joseph Walser

Iti doresti sa citesti cartea Un om: Klaus Klump. Masinaria lui Joseph Walser publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Un om: Klaus Klump. Masinaria lui Joseph Walser chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Un om: Klaus Klump. Masinaria lui Joseph Walser

Un om: Klaus Klump si Masinaria lui Joseph Walser fac parte din tetralogia Regatul a lui Goncalo M. Tavares (alaturi de Ierusalim si Sa inveti sa te rogi in Era Tehnologiei). Un ciclu de „”carti negre”” consacrat chestiunii raului, o oglindire a atitudinii fiintei umane confruntate cu o situatie extrema: razboiul, violenta si moartea. Scrisul minimalist al autorului, dezgolit de orice urma de afectivitate, intensifica aceasta privire deziluzionanta asupra realitatii, surprinsa in ce are ea cel mai teribil si mai primitiv.””Toate frazele lui Tavares socheaza, dar niciodata in mod gratuit. Sunt lumini proiectate asupra conditiei umane. Kafka nu este departe.”” Le Point…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.