Un monstru la mine acasa PDF

  Coperta Carte Un monstru la mine acasa

  Iti doresti sa citesti cartea Un monstru la mine acasa scrisa de The Umbilical Brothers si publicata de editura Carusel? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Un monstru la mine acasa chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Un monstru la mine acasa

  O casa plina de monstri mai degraba speriosi decat fiorosi este data peste cap de aparitia unui nou personaj, care ii ia prin surprindere pe chiriasii obisnuiti. Scrisa in versuri, cu umorul specific celebrilor comedieni australieni The Umbilical Brothers si ilustrata in stilul inconfundabil de Johan Potma, cartea garanteaza un zambet pe chipul copiilor, dar si al parintilor. Un monstru in camera mea? Stai asa si nu misca! Ma strabate un fior Cand apare-n dormitor Si aud un chitait – Oare tu nu l-ai zarit?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Un monstru la mine acasa este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.