Un dar pentru Matei PDF

  Un dar pentru Matei - Nick Muzekari

  Iti doresti sa citesti cartea Un dar pentru Matei scrisa de Nick Muzekari? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Un dar pentru Matei chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Un dar pentru Matei PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Un dar pentru Matei

  Matei merge in vizita la manastire, unde un calugar ii  arata cum sa picteze icoane.

   
  Baiatul invata cum se face o schita, cum se imbina pigmentii si care sunt straturile de culoare necesare in pictarea unei icoane.
   
  Iar cand se intoarce acasa, Matei descopera un dar neasteptat…

  Ilustratii de Masha Lobastov….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Un dar pentru Matei este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.