Un conte sub acoperire PDF

  Coperta Carte Un conte sub acoperire

  Iti doresti sa citesti cartea Un conte sub acoperire scrisa de Valerie Bowman si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Un conte sub acoperire chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Un conte sub acoperire

  SERIA „CLUBUL VALETILOR “ Toate domnisoarele interesate de avere si titlu din Londra ravnesc sa puna mana pe noul conte de Kendall, dar el are de gand sa gaseasca o sotie care sa-l iubeasca cu adevarat. Asa ca, intr-o seara, in vreme ce glumeste cu prietenii intr-o taverna, ii vine o idee – daca domnisoarele din aristocratie nu ar sti ca el este un conte bogat? Tot ce trebuie sa faca este sa pretinda ca este servitor la petrecerea tinuta la casa de la tara a prietenului sau si sa se asigure ca lista de invitati este plina cu debutante frumoase si bune de maritat. Ce ar putea merge gresit? Frances Wharton este mult mai interesata sa lupte pentru drepturile celor saraci decat de casatorie, dar mama ei insista sa-si gaseasca un sot. Asa ca, pentru a-si descuraja un potential admirator, jura sa se poarte ca o scorpie. Singura persoana cu care poate sa fie ea insasi este servitorul chipes si amabil care ii tot apare in cale. Legatura dintre ei este de netagaduit si diferenta de clasa nu impiedica pasiunea pe care o simt. Dar ce se va intampla cand Frances va afla ca lacheul pe care il adora este, de fapt, contele pe care il dispretuieste? Intr-un joc in care totul este fals, se pot convinge unul pe celalalt ca iubirea lor este adevarata? „ O carte exact asa cum ar trebui sa fie o poveste de dragoste – sexy, imprevizibila, amuzanta! “ ( Sarah MacLean ) Valerie Bowman a debutat in anul 2012, si de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogioase in Publishers Weekly, Booklist si Kirkus Reviews….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Un conte sub acoperire este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.