Un caz foarte straniu: doctorul Jekyll si domnul Hyde PDF

Coperta Carte Un caz foarte straniu: doctorul Jekyll si domnul Hyde

Iti doresti sa citesti cartea Un caz foarte straniu: doctorul Jekyll si domnul Hyde publicata de editura Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Un caz foarte straniu: doctorul Jekyll si domnul Hyde chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Un caz foarte straniu: doctorul Jekyll si domnul Hyde

O fabuloasa explorare a ascunzisurilor mintii umane si o opera cult a literaturii gotice, la fel de tulburatoare si infioratoare pe cat era si-acum mai bine de un secol „”Stevenson isi deschide ochii, si ni deschide si noua, in fata confuziei realitatii, iar ceea ce ne arata este ceva ce-l preocupa in mod vital pe cititorul modern: inevitabila dualitate a existentei noastre.”” The Atlantic „”O opera care e mai aproape de poezie decat de proza obisnuita. Din aceeasi liga cu Doamna Bovary sau Suflete moarte.”” Vladimir Nabokov…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.