Un Aranjament Indraznet PDF

Coperta Carte Un Aranjament Indraznet

Iti doresti sa citesti cartea Un Aranjament Indraznet publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Un Aranjament Indraznet chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Un Aranjament Indraznet

Lady Honoria Parker, fiica unui conte respectabil, este gasita intr-o postura rusinoasa alaturi de un tanar artist, la un dineu organizat chiar de tatal ei. Pentru a scapa de barfele inaltei societati din Londra, contele isi trimite fiica la New York, pentru a-si gasi un logodnic potrivit statutului ei. Ajunsa aici, Nora este hotarata sa incheie o logodna falsa cu un barbat cu o reputatie scandaloasa, pe care tatal ei sa nu-l accepte, astfel ca ea sa se intoarca la artistul ei iubit. Si cine ar fi mai potrivit pentru aceasta intelegere decat Julius Hatcher – un magnat diavolesc de chipes, client permanent al ziarelor de scandal. Desi este intrigat de propunerea Norei, accepta intelegerea, atras de faptul ca alaturi de ea poate patrunde in lumea buna din oras. Dar spre groaza Norei, Julius se transforma in logodnicul perfect, fermecandu-i pe cei pe care trebuia sa-i jigneasca. Se pare ca Julius are propriul plan secret, unul care va rezolva misterul intunecat din trecutul lui… si poate il va transforma in barbatul pe care Nora il poate iubi cu adevarat….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.