Un an plin de povesti PDF

  Un an plin de povesti - Angela McAllister, Christopher Corr

  Iti doresti sa citesti cartea Un an plin de povesti scrisa de Angela McAllister, Christopher Corr? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Un an plin de povesti chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Un an plin de povesti PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Un an plin de povesti

  Un an plin de povesti. 52 de sarbatori si legende din luma intreaga

  Ilustratii de Christopher Corr

  Sarbatoreste din prima zi a noului an pana la Craciun cu cele mai iubite basme si legende din lumea intreaga! De la Sfantul Valentin pana la Sfantul Andrei, de la Ziua pacalelilor pana la Halloween si din Europa pana in Asia si Africa, 52 povesti, cate una pentru fiecare saptamana a anului, ne deschid orizontul catre spatii culturale fascinante si ne ofera tot atatea motive de a ne bucura.
   
  Din cuprins: Printul broscoi, Ceaunul cu galbeni, Iepurele din Luna, Iona si balena.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Un an plin de povesti este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.