Umbrele care ne despart PDF

  Coperta Carte Umbrele care ne despart

  Iti doresti sa citesti cartea Umbrele care ne despart scrisa de Tricia Levenseller si publicata de editura Storia Books? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Umbrele care ne despart chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Umbrele care ne despart

  Alessandra s-a saturat sa fie ignorata si are un plan pentru a obtine puterea dorita: Curteaza-l pe Regele Umbrelor. Casatoreste-te cu el. Ucide-l si ia-i regatul. Nimeni nu stie cat de puternic este cu adevarat Regele Umbrelor. Unii sustin ca le poate comanda umbrelor care se invart in jurul lui sa-i indeplineasca orice porunca. Altii afirma ca ele ii vorbesc, soptindu-i gandurile dusmanilor sai. Asta n-o impiedica pe Alessandra, constienta de propria valoare, sa faca tot ce ii sta in putinta sa obtina coroana. insa nu este singura care incearca sa-l ucida pe rege. Pe masura ce au loc tot mai multe tentative de asasinare, Alessandra se trezeste luptand sa-l tina in viata, suficient cat el sa o incoroneze regina lui – straduindu-se, in tot acest timp, sa nu-si piarda inima. Pana la urma, cine ar fi mai potrivita pentru Regele Umbrelor, daca nu o regina vicleana si parsiva? „Un roman fantasy intunecat, hipnotizant si extrem de captivant. Simplu spus: este indelung asteptata poveste de dragoste dintre doi Viperini.” – Kerri Maniscalco, autoarea seriei Anchetele lui Audrey Rose „Umbrele care ne despart, este un fantasy decadent si captivant, plin de intrigi, conspiratii la curte si mancare din belsug, descrisa cu atata savoare, incat nu pot sa nu ma declar o fana infocata.”- Kendare Blake, autoarea seriei Trei coroane intunecate Tricia Levenseller este autoarea duologiei Daughter of the Pirate Kingsi, a romanelor Warrior of the Wild, Umbrele care ne despart si Blade of Secrets. Scrie romane YA high fantasy cu intrigi axate indeosebi pe romantism si dragoste. A crescut intr-un oras mic in Oregon, iar acum locuieste langa Muntii Stancosi cu cainele ei Rosy, care o cam face pe sefa. Are o diploma in litere si editare si este incantata ca nu mai trebuie sa citeasca vreodata un manual. Cand nu citeste sau scrie, Triciei ii place sa faca puzzle-uri, sa joace volei si sa se uite la seriale in timp ce mananca floricele cu unt din belsug….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Umbrele care ne despart este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.