Umbra din nord, Sally Lockhart, Vol. 2 PDF

Coperta Carte Umbra din nord, Sally Lockhart, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Umbra din nord, Sally Lockhart, Vol. 2 publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Umbra din nord, Sally Lockhart, Vol. 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Umbra din nord, Sally Lockhart, Vol. 2

La sase ani de la dezlegarea misterului mortii tatalui ei (Rubinul din fum), Sally Lockhart si-a infiintat propria afacere de consultanta. Dar Fred Garland, prietenul ei fotograf, are darul de a o coopta mereu in munca lui de detectiv, caci Sally se pricepe si la finante, dar si la arme. Cand unul dintre clientii lui Sally pierde o suma considerabila de bani investita intr-o firma de transport naval, iar Fred se implica intr-o misterioasa sesiune de spiritism, Sally se intreaba daca nu cumva cele doua cazuri nu sunt legate. Pe nestiute, fiecare pas pe care-l face o trage tot mai adanc in pericolul mortal si in imbratisarea inghetata a umbrei din nord……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.