Umanism si teologie. Paideia Christi PDF

  Coperta Carte Umanism si teologie. Paideia Christi

  Iti doresti sa citesti cartea Umanism si teologie. Paideia Christi scrisa de Werner Jaeger si publicata de editura Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Umanism si teologie. Paideia Christi chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Umanism si teologie. Paideia Christi

  „Textele Umanism si Teologie si Paideia Christi se prezinta mai mult decat actuale in aceste vremuri in care, precum in deceniul premergator celui de-al doilea Razboi Mondial, a devenit din nou o moda in a accentua rupturile, revolutiile, conflictele si discontinuitatile istorice. Werner Jaeger, urmand modelul Sfintilor Parinti si al Sfantului Toma de Aquino, ne ofera o perspectiva asupra dezvoltarii teologiei crestine in raport cu filosofia greaca in care diferentele si contrastele sunt suprimate intr-o sinteza care reuseste sa indreptateasca fiecare moment al progresului istoric. Istoria este un tot organic in care fiecare parte, desi aparent autonoma, este subintinsa si salvgardata de intreg. Mai mult decat atat, pentru filosofii greci si teologii crestini, istoria nu numai ca are un sens, dar ea este si locul de desfasurare a pedagogiei providentiale care calauzeste umanitatea inspre implinirea propriei ei naturi, al carui scop ultim este, indiferent de cum il numim, eternizarea, indumnezeirea sau restaurarea asemanarii cu Dumnezeu. Aceasta este vechea si nepieritoarea intelepciune umanista pe care Jaeger ne-o propune ca antidot la derivele fals umaniste” . Dan Siserman…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Umanism si teologie. Paideia Christi este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.