Uluitoarea conexiune divina PDF

Coperta Carte Uluitoarea conexiune divina

Iti doresti sa citesti cartea Uluitoarea conexiune divina publicata de editura Firul Ariadnei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Uluitoarea conexiune divina de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Uluitoarea conexiune divina

Sprijinindu-se pe probe stiintifice incontestabile, autorul dovedeste ca in creierul nostru exista in mod cert un „”punct focar al lui Dumnezeu”” care ne permite sa comunicam cu universul spiritual. Dr. Morse demostreaza ca nu trebuie sa murim pentru ca sa-L intalnim pe Dumnezeu, iar aceasta carte ne arata cum putem face acest lucru. Cartea ridica o serie de intrebari incitante, carora le ofera raspunsuri pe baza celor mai noi descoperiri stiintifice: Este memoria situata in afara corpului fizic? Amintirile din existentele anterioare nu ar putea fi explicate prin accesul la acesta banca de date universala? Fantomele si ingerii sunt forme de energie „”condensate””? Exista oameni capabili sa acceseze aceasta dimensiune subtila? Ce este de fapt intuitia? Ajuta rugaciunea persoanelor bolnave? Bazandu-se pe studii ale specialistilor in domeniul memoriei, Melvin Morse formuleaza teza ca memoria nu se afla in creierul nostru sau intr-o alta zona a corpului fizic, ci intr-o alta dimensiune subtila a manifestarii. Lobul nostru temporal drept nu este decat interfata ce permite comunicarea cu aceasta „”banca de date universala””. El este in acelasi timp releul nostru de comunicare cu lumea ingerilor si cu Dumnezeu. Aplicand aceasta ipoteza foarte convingatoare in diferite domenii, Melvin Morse ne ajuta sa intelegem o multitudine de fenomene care pana acum erau enigmatice….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.