Ultimul interviu si alte convorbiri PDF

Coperta Carte Ultimul interviu si alte convorbiri

Iti doresti sa citesti cartea Ultimul interviu si alte convorbiri publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ultimul interviu si alte convorbiri chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ultimul interviu si alte convorbiri

„”Gandurile nu sunt periculoase pentru simplul motiv ca gandirea insasi este o intreprindere periculoasa Cred ca a nu gandi este si mai periculos.”” – Hannah Arendt Convorbirile reunite in acest volum se intind de-a lungul unui deceniu, intre 1964 si 1973, cand Hannah Arendt a acordat ultimul sau interviu. Ganditoarea americana de origine germana abordeaza in ele o mare varietate de teme: de la situatia politica in urma celui de-al Doilea Razboi Mondial la statutul refugiatului in lumea contemporana; de la ecourile reportajului privitor la procesul lui Adolf Eichmann la miscarile studentesti din anul 1968 in SUA si Europa; de la afacerea Watergate si Razboiul de Yom Kippur la situatia statului Israel si identitatea evreiasca in zilele noastre. In ciuda acestei diversitati, raspunsurile sale se remarca intotdeauna prin coborarea la esente, in cautarea trasaturilor definitorii ale fenomenelor lumii contemporane. Cititorul va recunoaste astfel pretutindeni adanca intelegere, curajul intelectual si intransigenta gandirii celei care a pus in lumina pentru prima data inrudirea fundamentala a celor doua sisteme totalitare ale secolului XX: nazismul si comunismul.””Traim inca in lumea Hannei Arendt Greu de gasit intre ganditorii secolului XX unul care sa ne fie mai necesar pentru a ne calauzi printre dilemele secolului XXI.”” – Adam Kirsch, The New Yorker…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.