Ultimul dintre oamenii presedintelui PDF

Coperta Carte Ultimul dintre oamenii presedintelui

Iti doresti sa citesti cartea Ultimul dintre oamenii presedintelui publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Ultimul dintre oamenii presedintelui de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Ultimul dintre oamenii presedintelui

„”Povestea lui Nixon nu se termina aici””, a marturisit Alexander P. Butterfield, aghiotantul care a facut public cel mai mare secret al presedintelui – sistemul de inregistrare ce a oferit dovada Afacerii Watergate si a pus capat mandatului lui Nixon. Vreme de trei ani, lucrand si observand totul dintr-un birou lipit de Biroul Oval, Butterfield a fost adesea primul care il vedea pe Nixon de dimineata si ultimul care il vedea noaptea, cel mai periculos martor si cel care ii cunostea toate secretele. Bob Woodward ne ofera una dintre ultimele piese ale acestui puzzle, intr-o povestire surprinzatoare si adesea socanta. Butterfield insusi – si unele dintre miile de documente pe care le-a luat din Casa Alba in vremea administratiei Nixon – dezvaluie secretele presedintelui, furiile si obsesiile, dar si inselatoriile sale.””Acest volum amplifica, mai degraba decat sa refaca, portretul cunoscut, aproape Miltonian al celui de-al 37-lea presedinte… un despot duplicitar, obsedat de inamici si de razbunare si, nu in ultimul rand, ezitant cand este vorba despre minciunile spuse publicului si incalcarea legii.”” – The New York Times””Ultimul dintre oamenii presedintelui nu ar putea fi mai relevanta si nu ar fi putut aparea intr-un moment mai oportun decat azi, n cand ne intrebam ce ii motiveaza pe candidati, cum iau cu adevarat decizii, cine sunt cei din jurul lor si care sunt valoarile lor politice si personale reale?”” – Politico…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.