Ultimul autograf PDF

Coperta Carte Ultimul autograf

Iti doresti sa citesti cartea Ultimul autograf publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ultimul autograf chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ultimul autograf

Cartea de fata reprezinta cea mai incitanta creatie a celebrului scriitor Michael Connelly, aflat pe primul loc in topul autorilor de thrillere. Un ucigas romantic, ce-si spune Poetul. O iubeste chiar pe agenta FBI care-l tine in vizor. Nici el nu-i este indiferent…Special pentru ea, isi semneaza crimele cu acest pseudonim. Speriata, incitata, frumoasa, dar neexperimentata agenta il urmareste de-a lungul si de-a latul tarii. Jocuri de noroc, restaurante de lux, masini puternice. Dar Poetul e mereu cu un pas inainte. Va putea fi incoltit ucigasul? Cu ce pret? Cum se va rezolva dramatica lupta din sufletul agentei, dintre dragostea pentru poet si simtul datoriei? Suspans terifiant, urmaririi pline de mister, dusmani fantomatici, o cavalcada a intamplarilor fara sfarsit…Un roman de neuitat, o capodopera a geniului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.