Ultimul amant. Descatusarea trecutului. Vol 1 PDF

Coperta Carte Ultimul amant. Descatusarea trecutului. Vol 1

Iti doresti sa citesti cartea Ultimul amant. Descatusarea trecutului. Vol 1 publicata de editura Stylished? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ultimul amant. Descatusarea trecutului. Vol 1 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ultimul amant. Descatusarea trecutului. Vol 1

Bazata pe o poveste reala, Ultimul Amant este o lectura captivanta, ce te va soca prin intamplarile si marturisile personajelor. Ultimul Amant ascunde printre paginile sale, o poveste erotica a unei Cenusarese moderne, chinuita de alegerile pe care le-a facut in trecut, dar pe care in prezent doreste sa le remedieze. Impartita intre propria sa fiica si viitorului pe care si-l doreste, Anya face tot posibilul sa-si faca ordine in viata sa, dar tot ceea ce reuseste e sa ajunga mereu in patul altui barbat. Noptile pasionale o fac sa uite de fiecare persoana ce a dezamagit-o, insa nu-l poate uita pe el. Niciodata pe el.””Am inselat patru barbati cu acelasi amant.””Gabriel reprezinta prototipul de barbat pe care Anya il pastreaza la distanta, dar recurge la el de fiecare data cand un alt mascul o dezamageste. Partidele de sex nu se compara, dar ea traieste cea mai mare pedeapsa a sa: sa fie prinsa intre ispita si cel pe care si-l doreste alaturi de ea. Oare va reusi sa-i spuna „”Nu”” lui Gabriel?””Te aleg pe tine, Ray, dar raman cu el.””…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.