Ultimii cautatori de aur PDF

Coperta Carte Ultimii cautatori de aur

Iti doresti sa citesti cartea Ultimii cautatori de aur publicata de editura Pandora M? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Ultimii cautatori de aur de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Ultimii cautatori de aur

Un roman scris de castigatorul Medaliei de Aur Smarties. Bunicul si Roo – un caine cu personalitate si opinii ferme – pleaca in expeditie pentru a-l cauta pe unchiul Vincent, de care nu mai stiu nimic de multa vreme. Mai intai, ei zboara in Australia cu singurul avion cu aburi din lume. Apoi, carandu-si echipamentul in noul carucior de golf al unchiului Freddie, se indreapta spre stepa australiana. Roo isi face griji ca vor trebui sa stea cu capul in jos si picioarele in sus, dar aceasta se va dovedi a fi cea mai mica dintre problemele cu care se confrunta. Scrisorile trimise acasa de bunic spun povestea aventurii lor extraordinare si teribil de amuzante.””Dramatica, inteligenta si plina de fantezie, Ultimii cautatori de aur este o aventura seducator de originala.”” – Bookseller Harry Horse a scris si ilustrat numeroase carti pentru copii, The Ogopogo – My Journey with the Loch Ness Monster, cu care a castigat Premiul scriitorilor oferit de Consiliul Scotian de Arta. Este si un binecunoscut caricaturist, semnand caricaturi politice pentru revistele New Yorker, Guardian si Scotland on Sunday….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.