Ultimele cartoline PDF de Cristina Struteanu

  Coperta Carte Ultimele cartoline

  Iti doresti sa citesti cartea Ultimele cartoline? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii Ultimele cartoline

  Poemele narative ale Cristinei Struteanu sunt leacuri homeopatice impotriva uratului vremurilor. Licori indelung distilate de o memorie afectiva fabuloasa si de darul de a transforma in poveste tot ce o atinge: oameni, intamplari, chiar si tragice, natura perceputa cu intensitatea senzoriala a unui muzician. Tensiunea acestor surprinzatoare cartoline apare intre navala de semnificativ (unui povestas autentic nu i se intampla lucruri indiferente, aceasta e greutatea insuportabila a crucii sale), bucuria nesecata de a descoperi in tot si in toate ceva de povestit, cu sens, si sfiala de a spune. Povestitoarea pare a-si cere neincetat iertare ca atinge frunza, sau norii sau casa sau pe prietenul x cu boarea cuvintelor. Pe masura ce povesteste, se retrage din poveste. Lasa senzatia ca in tot ceea ce spune ramane mult ascuns. Criptic pe alocuri. Cartolinele sunt ca niste haikuuri in proza, lucreaza in primul rand cu sugestia, cu golul. Leacul sta, mai ales, in ochiul curat care priveste lumea si ne-o restituie ca pe un dar. Purificata. Pentru ca o biata cartolina ce este altceva decat Darul in forma pura? Iar harul acestei priviri senine, acute si fericite cine il mai poate indura? – Christian Craciun

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.