Ultima zapada PDF

Coperta Carte Ultima zapada

Iti doresti sa citesti cartea Ultima zapada publicata de editura Paladin? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ultima zapada chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ultima zapada

Nimeni nu poate schimba sunetul unui ecou. Viata lui Joe Talbert n-a fost niciodata fericita. Are un frate autist, alaturi de care ar fi putut trai linistit, daca mama lor n-ar fi fost alcoolica si n-ar fi avut o pasiune pentru jocuri de noroc si barbati nepotriviti. Printre cursuri si joburi part-time, ultimul lucru care-i lipseste este un proiect pentru facultate: trebuie sa scrie o biografie intr-un timp foarte scurt. Asa intalneste un veteran de razboi, acuzat si inchis pentru crima cu treizeci de ani in urma, aflat acum pe moarte intr-un azil pentru batrani. Cine este cu adevarat necunoscutul acesta al carui destin pare sa-i fi fost dintotdeauna potrivnic?Daca un om sopteste numele ucigasului sau in clipa mortii, faptul e o dovada acceptata, fiindca exista convingerea – si e de inteles – ca un muribund nu vrea sa-si dea sufletul cu o minciuna pe buze. „”Cititi-o si ne veti multumi.”” – The Durango Herald””Fanii thrillerelor trebuie sa fie cu ochii in patru dupa Eskens; este un autor care promite enorm.”” – Booklist””Eskens vine cu puzzle-uri interesante si solutii inteligente intr-o intriga al carei suspans va tine cititorul treaz toata noaptea.”” – Reviewing the Evidence””Debutul literar al lui Eskens este povestea profunda a unui tanar care poarta pe umeri o povara prea mare pentru varsta sa.”” – Kirkus Reviews””Naratiunea la persoana intai captiveaza cititorul si nu-l slabeste nicio clipa.”” – Library Journal””In linia thrillerelor bune ale lui Grisham.”” – Mystery People””Un debut fascinant, care dezvaluie decenii de secrete intr-o poveste satisfacatoare de mantuire.”” – Julie Kramer””Eskens echilibreaza cu abilitate suspansul electrizant cu o poveste plina de umanitate despre curaj si justitie pornita pe cai gresite, pe fundalul unei ierni geroase din Minnesota.”” – crimefictionlover. com…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.