Ultima fugara PDF

Coperta Carte Ultima fugara

Iti doresti sa citesti cartea Ultima fugara publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ultima fugara chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ultima fugara

Aceasta carte scrisa de Tracy Chevalier face parte din colectia BIBLIOTECA POLIROM. Actual a editurii Polirom. Trasee secrete, case conspirative, pedepse sangeroase, ura si razbunare, iar pe dedesubt, ca un curent nestavilit, dorinta de libertate care tine totul in miscare. Aceasta este Calea Ferata Clandestina, o retea secreta prin care negrii fugari ai Americii mijlocului de secol XIX sunt calauziti catre libertate. In acelasi timp, de la est la vest se misca necontenit caravanele colonistilor in cautarea unei vieti noi. Iar la raspantie, chiar in coltii de salbaticiune tanara ai acestei tari zbuciumate, nimereste Honor Bright, o tanara quakerita fortata sa-si paraseasca Anglia natala. Singura printre oameni straini de sange si de suflet, intr-o comunitate religioasa ce denunta raul, dar nu-si poate apara principiile, intr-o America in care viitorul si prosperitatea se cladesc pe umerii sclavilor, nevoita sa minta si sa insele pentru a salva vieti care nu intotdeauna pot fi salvate, Honor Bright trebuie sa descopere unde se afla salvarea: in legatura fortata cu trecutul sigur si familiar ori in desprinderea dureroasa si dificila. Citeste aici o recenzie a cartii Ultima fugara….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.