Ultima dorinta ed. 2019 PDF

Coperta Carte Ultima dorinta ed. 2019

Iti doresti sa citesti cartea Ultima dorinta ed. 2019 publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ultima dorinta ed. 2019 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ultima dorinta ed. 2019

Prima parte din seria WITCHEREcranizat de NETFLIXGeralt este un vanator cu par alb si ochii sclipitori. Are puteri magice si ganduri necurate. Este un asasin nemilos. Un criminal cu sange rece. Si are un singur scop: sa ucida toti monstrii care bantuie lumea. Insa nu tot ce pare monstruos e malefic si nu orice basm e o feerie cu zane. Geralt se confrunta cu regi incestuosi, duhuri razbunatoare, fecioare crude, harpii si vampiri. Dar nici macar acestia nu sunt intotdeauna ceea ce par.””Asemenea lui China Miéville si Neil Gaiman, scriitorul Andrzej Sapkowski ia ce e vechi si creeaza ceva cu totul nou.””- Foundation””Seria WITCHER reprezinta o culme a genului fantasy din ultimele decenii. Imaginatia debordanta a autorului polonez cucereste orice cititor.””- The Guardian…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.