Ulei de palmier PDF

  Coperta Carte Ulei de palmier

  Iti doresti sa citesti cartea Ulei de palmier scrisa de Yigru Zeltil si publicata de editura Tracus Arte? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ulei de palmier chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Ulei de palmier

  Referinsu-se la cartile conventionale (in special romane), Ulises Carrion spunea in El arte nuevo de hacer libros urmatorul lucru: „Cuvintele pot fi diferite de la o pagina la alta, dar, in sine, fiecare pagina este identica celor precedente si celor care urmeaza.” De la aceasta monotonie larg consimtita m-am abatut in mica masura. Textele nu au putut cere mai mult de la mine. Daca tot am trecut prin proba atrofierii, mi-am zis sa ramana macar un suvenir de o toxicitate dragalasa. Restul este zgomot alb sau roz-verzui: nu ceva nespus, doar indistinct. Spune-mi: ce filtru folosesti?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ulei de palmier este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.