Ulecheatul Losu PDF

Coperta Carte Ulecheatul Losu

Iti doresti sa citesti cartea Ulecheatul Losu publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Ulecheatul Losu de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Ulecheatul Losu

Fidge are zece ani si o multime de responsabilitati, dar nimic nu se compara cu grija fata de surioara ei, o fetita adorabila de patru ani, care nu sta o clipa locului. Si acum mai e si povestea asta bizara cu tomberoane, pe care Minnie ar vrea s-o asculte la nesfarsit! Cand surioara ei ajunge in spital in urma unui accident de masina, Fidge e coplesita de vinovatie. Mai mult, se trezeste captiva intr-un tinut straniu, populat de tomberoane care vorbesc in rime si dau ascultare unui rege cu apucaturi dictatoriale. Din fericire insa, nu e singura – varul ei nesuferit, doctorita Morcoveata si elefantica Ella sunt si ei acolo, gata sa gaseasca o cale de scapare. Cu regele tiranic nu e de glumit, caci a spus-o foarte clar: „”Cei cale nu-mi lespecta legulile vol avea de-a face cu mine!””Ulecheatul Losu aminteste de opere clasice precum Alice in Tara Minunilor si Vrajitorul din Oz, dar este o poveste cu totul originala. […] Autoarea are un umor debordant si o scriitura fermecatoare, care va prinde in mreje orice cititor.”” – The Guardian””Peste cincizeci de ani se va spune: «A, e cam ca-n Ulecheatul Losu», tot asa cum astazi se spune «Seamana un pic cu Narnia». O capodopera.”” – Nick Lake, autor de literatura pentru copii””O carte atat de haioasa, de inventiva, de stranie, de frumoasa si de surprinzatoare! Ce poveste!”” – Katherine Rundell, autoare de literatura pentru copii Nominalizare la Medalia Carnegie…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.