Turnul. Carte pentru toti. Vol. 103 PDF

  Coperta Carte Turnul. Carte pentru toti. Vol. 103

  Iti doresti sa citesti cartea Turnul. Carte pentru toti. Vol. 103 scrisa de William Golding si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Turnul. Carte pentru toti. Vol. 103 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Turnul. Carte pentru toti. Vol. 103

  Suntem in Anglia unui veac de mult apus, pe cand legaturile dintre muritori si divinitate se masoara in grandoarea lacasurilor de cult. Prelatul Jocelin e chinuit de viziunea obsedanta a unui urias turn de catedrala care sa-i aduca slava lui Dumnezeu si sa spele pacatele muritorilor. Barbatul este insa slab in fata ispitelor carnii – e ispitit de gandul unei aventuri cu o femeie maritata – si orb in fata realitatii: turnul lui se sprijina pe o fundatie fragila si arunca asupra pamantului o umbra mai intunecata decat umbra mortii. „Un roman complex si tulburator despre sacrificiu, tradare, iubire si moarte.” – The New York Review of Books „Romanele lui Golding nu sunt numai parabole morale sobre si mituri intunecate despre fortele distrugatoare si perfide ale raului, ci si istorii aventuroase, pline de farmec, ce pot fi citite ca atare, debordand de placerea de a povesti, de inventivitate si suspans.” – Comitetul Nobel…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Turnul. Carte pentru toti. Vol. 103 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.