Turistul interior – Un ghid turistic pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalitatii tale PDF

Coperta Carte Turistul interior - Un ghid turistic pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalitatii tale

Iti doresti sa citesti cartea Turistul interior – Un ghid turistic pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalitatii tale publicata de editura Herald? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Turistul interior – Un ghid turistic pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalitatii tale chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Turistul interior – Un ghid turistic pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalitatii tale

In prezent avem posibilitati aproape nelimitate de a calatori in orice colt al lumii; paradoxal insa, poate cel mai neexplorat teritoriu este interiorul nostru. Turistul interior ne pune la dispozitie hartile necesare pentru a initia aceasta calatorie pasionanta, cu destinatie necunoscuta. In cartea de fata veti gasi principalele metode de experimentare a unor stari de constiinta aparte si a unor schimbari de perspectiva care va vor permite sa transcendeti simturile si sa ajungeti in cele mai ascunse colturi ale mintii. De la autohipnoza si autosugestie pana la calatoriile samanice, visele lucide si mantre, Allan Percy trece in revista tehnicile care, de-a lungul istoriei, i-au ajutat pe cei mai indrazneti exploratori sa faca incursiuni in misterioasa lume launtrica….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.