Tup salvatoarea iernii Cartea a doua. Ed. a II-a PDF

Coperta Carte Tup salvatoarea iernii Cartea a doua. Ed. a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Tup salvatoarea iernii Cartea a doua. Ed. a II-a publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tup salvatoarea iernii Cartea a doua. Ed. a II-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tup salvatoarea iernii Cartea a doua. Ed. a II-a

Tup, salvatoarea iernii este o poveste despre un pui de ciocarlie ager la minte, un melc sprinten, cu cochilia plina de carti, si o bufnita vegetariana, care salveaza impreuna padurea si aduc iarna. Insa dincolo de povestea frumoasa a acestui miracol, scrisa intr-un limbaj fermecator si ilustrata cu ingeniozitate, cartea este o lectie despre prietenie si toleranta. Lumea nu e prezentata din perspectiva oamenilor, ci din cea a animalelor, invatand astfel copiii sa empatizeze cu ele, sa se raporteze la ele ca la semeni ai lor, sa le pretuiasca si sa le respecte pentru ceea ce sunt. De la Tup, Buhu, Fulger si Tor, cei mici invata sa fie darnici si receptivi si sa creada in ei insisi pana la capat: nu impotriva celorlalti, ci alaturi de ceilalti, impreuna cu ei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.