Tunelul oaselor PDF

  Coperta Carte Tunelul oaselor

  Iti doresti sa citesti cartea Tunelul oaselor scrisa de Victoria Schwab si publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tunelul oaselor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Tunelul oaselor

  Autoarea de best-sellere New York Times Victoria Schwab va prezinta Tunelul oaselor , cu peripetiile lui Cassidy Blacke (personajul principal din Orasul fantomelor). De aceasta data, Cassidy face o calatorie palpitanta la Paris, un oras frumos, incarcat de istorie, dar plin de mistere si … fantome. Filmarile realizate si prezentate de parintii ei la Paris o pun in tema cu fapte, locuri misterioase, povesti ciudate ale imensului oras. Prietenii o ajuta si o invata cum sa infrunte si sa depaseasca situatiile critice care-i pun viata in pericol, cum sa izbuteasca in lupta cu spiritele ratacite timp de sute de ani prin Catacombele Parisului….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Tunelul oaselor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.