Tulburarile somnului PDF

  Coperta Carte Tulburarile somnului

  Iti doresti sa citesti cartea Tulburarile somnului scrisa de Tatjana Cronlein si publicata de editura Univers Enciclopedic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tulburarile somnului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Tulburarile somnului

  Cunoasterea si tratarea lor. Somnul odihnitor este firesc, dar uneori poate deveni o problema complicata. Milioane de oameni raman treji noapte de noapte. Cartea prezinta tipuri de tulburari ale somnului, cauzele acestora, oferind sugestii si exemple in privinta inlaturarii lor, pentru a ne putea bucura din nou de un somn natural si odihnitor. Cateva din problemele la care incearca sa raspunda autoarea lucrarii: Ce sunt dereglarile somnului si cum le recunoastem? Insomnia – o dereglare a somnului fara cauza? Pasi spre un nou somn bun. Administrarea de medicamente. Cum putem impiedica aparitia tulburarilor somnului?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Tulburarile somnului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.